Kooktechnieken

anti-schift cursus

Anti-schift cursus

De Masterclass Als er iets mis gaat tijdens het koken, dan is dat natuurlijk hartstikke zonde. Die prachtige saus in de schift. Of je let even niet op tijdens het opkloppen van de slagroom en  je hele kom met room is in de schift. Super zonde, maar absoluut onnodig om direct naar de prullenbak te […]

Anti-schift cursus Meer lezen »

Sauzen materclass

Sauzen masterclass

De Masterclass Waarom een maaltijd soms zoveel beter smaakt dan thuis? Vaak is het vanwege die goddelijke saus. Een goede saus kost tijd, maar dat is het meer dan waard. Maak je eigen sauzen en gooi alle pakjes, zakjes en kant-en-klare troep uit het raam. In deze masterclass gaat Estée in op de basis. hoe

Sauzen masterclass Meer lezen »

Masterclass snijtechnieken

Masterclass snijtechnieken

De Masterclass Een betere snijtechniek betekent consistentere en betere garing van je gerechten. Bovendien kook je een stuk sneller en efficiënter als jouw snijtechniek goed is. In deze masterclass gaat Estée in op vragen als: hoe hanteer je een mes? Welk mes gebruik je wanneer? Wat zijn de beste snijtechnieken voor bijvoorbeeld een ui en

Masterclass snijtechnieken Meer lezen »