Trainingen

Een feestelijk 3-gangen menu

Kook samen met chefkok Estée Strooker een verrukkelijk menu voor tijdens de feestdagen. HET MENUEen hartige taart-ring met bietenroosjes, uien-bieten compote & geitenkaas mousseHertensukade stoof (of vegetarisch: knolselderijsteak) met aardappel- truffel puree en glanzende ovengroentenKletskop met cheesecakemousse, hazelnoot-witte chocolade crumble en stoofpeer

Een feestelijk 3-gangen menu Meer lezen »

Macarons

Zoete macarons bakken

De Masterclass Macarons zijn populaire koekjes (logisch, want ze zijn heel lekker!) die vrij lastig te maken zijn. In restaurant ‘t Amusement bakte chefkok Estée Strooker zo’n 10 jaar zelf macarons. Als je de koekjes (de ‘schelpen’) eenmaal onder de knie hebt kan de fun pas echt beginnen, want je kan met de vullingen alle kanten

Zoete macarons bakken Meer lezen »