Estée heeft een 3-gangen menu samengesteld uit het kookboek. Dit menu bestaat uit 2 voorgerechten, een decadent hoofdgerecht met 2 bijgerechten en een heerlijk dessert. De uitdaging is om alles goed te plannen, zonder stress en op de juiste temperatuur op tafel te krijgen. Kook mee met Estée en je maakt zeker weten indruk op jouw tafelgenoten.
Het menu:
Sint Jacobsschelpen met amandel, dille & witlof
Ingelegde peer met rauwe ham & verveine olie
—
Lamsschenkel in knoflookjus
Knolselderij-pastinaak puree met gekonfijte citroen en gerookte amandel
Gegrilde courgette salade met citroentijm-yoghurt dressing
—
Krokante soes met pompoenpit praliné
Omdat een aantal ingrediënten uit deze masterclass moeilijk verkrijgbaar zijn hebben we een Culi Kit samengesteld. Je krijgt deze ingrediënten in een leuk pakketje opgestuurd per post. Als je de Culi Kit en de Masterclass tegelijkertijd koopt heb je een leuk prijsvoordeel, dus als je interesse hebt in deze kit neem hier eerste een kijkje!
Wil je weten wat je in huis moet halen voor dit diner? Hier vind je de ingevulde boodschappenlijst.