Uitgelichte Masterclasses
Heb jij het kookboek Pret a Diner in bezit? Met de code op de cover van het boek krijg je gratis toegang tot Module 1! In deze module leer je tot in de puntjes hoe je een etentje perfect voorbereid. Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Kook samen met Estée een menu uit het boek en verras jouw gasten. Perfect gegaard, perfect getimed en mega smaakvol.
Module 1 - Plannen & Voorbereiden
Deze module bestaat uit 4 verschillende Masterclasses. Estée behandelt hoe je een perfect menu samenstelt voor jouw gezelschap, hoe en waar je het beste boodschappen doet, hoe je de tafel dekt en welke etiquette daarbij komt kijken en hoe je jouw mise en place, keukenplanning en time management op orde krijgt.
Heb je het kookboek Pret a Diner? Dan krijg je deze masterclass helemaal gratis!
€ 49
Kook mee met Estée
Zin in een uitgebreid 3-gangen diner, waarbij Estée je stap voor stap begeleidt in de voorbereiding en het koken? Kies dan voor deze masterclass! Je kookt een menu met onder andere coquilles, lamsbout en krokante soezen. Alle informatie, zoals boodschappenlijsten en keukenplanning vind je in de masterclass.
We ontwikkelden een Culi Kit met de ingrediënten uit deze kit die lastig verkrijgbaar zijn.
€ 19.95
Het kookboek: Pret a diner
Mijn nieuwe kookboek is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu voor een diner waarmee je indruk maakt op jouw gasten. In zeven hoofdstukken komen alle texturen aan bod die belangrijk zijn voor een volwaardig menu. Hier vind je gerechten uit mijn restaurantkeuken afgewisseld met klassiekers die ik zelf thuis graag kook.
Wat je leert
Werk je in de horeca, ben je hobbykok of begin je net met koken? De masterclasses zijn geschikt voor iedereen die meer skills in de keuken wil ontwikkelen. Wat je onder andere leert :
- Hoe je een goed menu samenstelt
- Zonder stress een uitgebreid diner verzorgen
- Hoe je een mise en place lijst samenstelt
- Time management in de keuken
- De beste snijtechnieken
- Hoe je zelf sauzen maakt
- Welke saus bij welk gerecht
- Wat te doen als iets schift
Masterclasses
Ben je op zoek naar extra verdieping in de keuken? Wil je jouw kookskills verder ontwikkelen? Ik help je graag! In de masterclasses neem ik je mee naar mijn keuken en geef je de tips en trucs die ik in mijn 10-jarige bestaan als chefkok heb geleerd.
Word beter in de keuken: snijtechnieken
Hoe hou je je mes goed vast? Welk mes gebruik je wanneer? Wat is eigenlijk de beste methode om een ui te snipperen? Hoe snijd je bijvoorbeeld julienne en brunoise? Antwoord op al deze vragen en een aantal van mijn favoriete creatieve snijtechnieken komen in deze masterclass aan bod. Als bonus geef ik tips over wat te doen met de schillen.
€16,95
Kookproblemen oplossen: anti-schift cursus
Als je zelf sauzen wilt maken of zuivel gaat kloppen dan kan het zomaar gebeuren dat het in de schift gaat. Wanneer je bereiding te heet, te koud of te ver doorgeklopt is krijg je niet het resultaat dat je voor ogen had. Geef niet op en gooi het vooral niet weg! We kunnen dit fixen. In deze masterclass leg ik je uit hoe.
€12,95
Word beter in de keuken: sauzen materclass
In mijn kookboek leg ik je uit hoe je zelf een fond maakt; de basis van elke goede saus. Maar welke saus maak je wanneer? Hoe maak je een super lekkere jus, botersaus, kerriesaus (op basis van roux) of klassieke bearnaisesaus. In de sauzenmasterclass behandel ik dit allemaal. Hiermee til je jouw menu echt naar een volgend niveau.
€12,95
Techniek masterclass: inktvis schoonmaken
Hoe maak je een inktvis schoon? Koop bij de visboer een hele inktvis en leer stap voor stap hoe je deze schoonmaakt.
€6,95
Techniek masterclass: makreel schoonmaken
Na deze masterclass is het niet meer nodig om makreelfilet te kopen. Jij weet namelijk hoe je een hele makreel schoonmaakt.
€6,95
Techniek masterclass: langoustines schoonmaken
Langoustines, rivierkreeft en garnalen. Ze zijn het lekkerst als je ze in z’n geheel koopt. Bovendien maak je de lekkerste dingen met de schalen.
€6,95
Over Estée Strooker
Hi, ik ben Estée! Chefkok, auteur van kookboeken & presentator van kookprogramma's
Ik heb ondertussen al 10 jaar een eigen restaurant: ‘t Amusement in Arnhem. Sinds een paar jaar is daar Eetwinkel STROOM bij gekomen. Pret a Diner is mijn derde kookboek en ik presenteerde programma’s bij onder andere 24Kitchen. Mijn culinaire carrière begon nadat ik het televisieprogramma Masterchef had gewonnen. En nu produceert ik kookvideo’s en masterclasses in eigen beheer. Leuk dat je hier een kijkje neemt, daar doe ik het allemaal voor!